Independent Living-festivalen

En plakat der alle festivalens logoer er samlet i et fargerikt rutenett. Her finner vi Stolthetsparaden, LIkestillingsbrølet, MiiniStolt, Popcorn og paroler, Stolt natt og slagordet "Stolt, sterk, synlig!",

Independent Living-festivalen er årets viktigste festival – bli med på to dager med fest og protest 7. og 8. juni 2024!

Vi feirer mangfoldet og retten til et selvstendig liv, samtidig som vi protesterer mot diskrimineringen som samfunnet utsetter oss funksjonshemmede for. Det er også mulig å delta digitalt.

All informasjon om festivalens arrangementer finner du under «Om festivalen».

Det er kun Likestillingsbrølet man trenger å melde seg på. Resten av festivalen kan man som privatperson bare møte opp til. Påmelding til Likestillingsbrølet finner du under.

Nytt av året er det at Stolthetsparaden er åpen for organisasjoner, foreninger, lag og kommersielle aktører, som kan melde seg på.

Vibeke Marøy Melstrøm under Stolthetsparaden 2022. Hun har skriften "Stolt, sterk, synlig!" på sitt venstre bein og ruller i front av store røde paroler med samme tekst.
Generalsekretær Vibeke Marøy Melstrøm med flere under Stolthetsparaden 2022.
Vi ser en samling av elleve mennesker på båten Arnøy. Det er sol og de er på tur i Oslofjorden. Alle smiler til kameraet og ser ut til å kose seg. Flere har på seg t-skjorter der det står "Stolt, sterk, synlig!"
Tur med båten Arnøy under Independent Living-festivalen.
Morten Marius Skaug på scenen under Likestillingsbrølet 2021. Vi ser skjermer med logoen til brølet i bakgrunnen, i gult og grønt med hvite og røde paller rundt. Han sitter i en rullestol og smiler til kameraet med telekort i hånden. Han har på seg en blågrå skjorte med tre buttons på. Rundt ham ser vi bord med svarte og røde roperter på.
Morten Marius Skaug leder Likestillingsbrølet 2021.