Vi bygger for det samfunnet vi vil ha

[ingress]Vi er i gang! 2021 er et viktig år for Uloba, og for å gjøre BPA til det likestillingsverktøyet vi trenger. Ikke bare kommer det forslag til ny lovgivning for BPA, men vi skal feire at Uloba er 30 år, og vi er i gang med utbyggingen av hovedkontoret i Drammen.[/ingress]

Når arbeidet er ferdig vil vi ha kontorlokaler som møter de høyeste kravene til universell utforming. Dette vil bli en møteplass og en digital arena for alle som jobber for BPA og likestilling. Byggeprosjektet vil etter planen være ferdigstilt i årsskiftet 2021/2022. Onsdag 5. februar var visegeneralsekretær Ståle Bratlie på befaring, og så arbeidet som er igangsatt.

Ståle Bratlie og bygningsarbeidere på byggeplass
Visegeneralsekretær Ståle på befaring på byggeplassen 5. februar, her med Stig Roar Holmquist fra Kjeldaas AS, Christian Moberg fra Håheim prosjekt AS, Lars Petter Håheim fra Håheim prosjekt AS og Tommy Bråthen fra Loe betongelementer AS.

– Dette er et byggeprosjekt vi har sett fram til lenge, og vi gleder oss til å ta imot ansatte og besøkende i nye lokaler til neste år. Når vi forhåpentligvis er nærmere en mer normalisert hverdag vil vi ta imot folk i et fornyet og attraktivt bygg som møter alle krav og har oppgraderte fasiliteter som kan møte den nye digitale hverdagen. Vi er stolte over å lage en møteplass og kunne tilby et kompetansesenter på BPA som et likestillingsverktøy i Norge, sier Ståle Bratlie.

På bildet ser dere de eksisterende kontorlokalene. Når arbeidet er ferdigstilt, vil eksisterende bygningsmasse på 1885 kvm bli utvidet med 1000 kvm over tre etasjer.

webkamerabilde av byggeplass ved eksisterende ulobakontor
Skjermdump fra Byggekamera.no, som viser bilde fra byggeplassen i begynnelsen av februar.