Svar på assistentundersøkelsen 2023 innen 5. februar og vinn et gavekort på 4000 kr!

Et bord med en notatblokk, en penn, et vannglass, en iskaffe og en smarttelefon på. Det sitter en person ved bordet.

Assistentundersøkelsen 2023 ble sendt ut i forrige uke, og vi vil oppfordre så mange som mulig til å delta. 

Når du svarer på assistentundersøkelsen bidrar du til at vi får økt kunnskap om hvordan det er å jobbe som assistent i Uloba. 

Fristen for å svare på medarbeiderundersøkelsen er 5. februar klokken 23:59.

Svarene dine gir oss avgjørende kunnskap

Det vi får vite gjennom assistentundersøkelsen er med på å danne grunnlaget for vårt videre arbeid med Ulobas BPA. Kunnskap om hvordan assistentene opplever arbeidet sitt er avgjørende for at Uloba skal kunne være en god arbeidsgiver. Vi ber derfor assistentene om tilbakemelding for å kunne utvikle oss, og bli enda bedre. Jo flere som deltar i undersøkelsen, desto bredere kunnskapsgrunnlag får vi. Funn fra undersøkelsen blir oppsummert i en rapport. Vi sender også rapporten til avtalekommuner som ønsker å motta den.

Lenke til undersøkelsen på SMS

Onsdag 18. januar fikk alle som er registret som aktive assistenter i Ulobas lønnssystem, invitasjon til å svare på årets medarbeiderundersøkelse per SMS. Om lag 6800 assistenter har fått SMS med lenke til undersøkelsen. Når du trykker på lenken i tekstmeldingen vil spørreundersøkelsen åpne seg i nettleseren på mobiltelefonen.

Du må ha smarttelefon for å kunne svare på undersøkelsen på egenhånd. Trenger du bistand til å fylle ut spørreundersøkelsen, eller har spørsmål, kan ta kontakt med seniorrådgiver Laila Bakke i Ulobas administrasjon. Hun er ansvarlig for undersøkelsen, og kan bli kontaktet per e-post laila.bakke@uloba.no eller på mobilnummer 419 09 938. Du kan også kontakte henne hvis du ikke har mulighet til å svare på undersøkelsen med smarttelefon.

OBS! Når du har begynt å svare på undersøkelsen med en smarttelefon, må du fullføre den med det samme uten å åpne andre apper eller lignende. Du må begynne helt på nytt dersom du går ut av undersøkelsen og så går inn igjen.

Enkelte assistenter i Uloba har ikke et norsk mobiltelefonnummer. De dette gjelder vil få tilsendt medarbeiderundersøkelsen på e-post. 

Vinn gavekort eller fotobok

Alle som svarer på assistentundersøkelsen kan bli med i trekningen av et universalgavekort til en verdi av 4000 kroner. Ti heldige vinnere får også et eksemplar av boken «Folk» med fotografier av fotograf Morten Krogvold. Du finner en lenke i slutten av assistentundersøkelsen der du kan registrere deg for å delta i konkurransen. 

Dette svarte assistentene på assistentundersøkelsen 2021