Nå kommer den nye rekrutteringsløsningen Uloba jobb!

Bilde av arbeidsleder Live Spiten på kafé med assistenten sin.

Hurra! Nå blir hverdagen for arbeidsledere og assistenter enda enklere.

Uloba lanserer nå den helt nye jobbportalen Uloba Jobb! Ansettelsesprosessen i Uloba blir heldigital – fra utlysning til signering av avtale. Tjenesteeier Eirik Bø Johnsen ser fram til lanseringen.

– Vi gleder oss veldig. Dette har vært en spennende og lærerik prosess, og vi ser frem til at arbeidsledere og assistenter kan ta den nye løsningen i bruk.

Annonser publiseres med en gang

Når du som arbeidsleder legger inn en annonse, blir den publisert med en gang uten at du må vente på godkjenning fra Uloba. Vi kan også legge annonsen ut på finn.no og NAV for deg hvis du sender lenken til annonsen til oss.

Du som søker etter en assistentjobb kan lete blant arbeidslederannonser og søke på dem direkte i løsningen. Du kan også opprette din egen profil, og da kan arbeidsledere kontakte deg når de leter blant assistentprofiler.

Heldigital ansettelsesprosess

Jobbsøkere kan søke på utlyste stillinger direkte i løsningen. Når en arbeidsleder har gått gjennom en intervjurunde, kan han eller hun enten opprette en avtale eller avslå en søknad. Dersom arbeidslederen så oppretter avtalen, får assistenten automatisk tilsendt det dokumentet han eller hun trenger for å søke om politiattest. Når politiattesten er innhentet, signerer Uloba avtalen, før den går til arbeidsleder og assistent for signering med Bank-ID.

Tilgjengelig fra 1. mars

For å komme inn på Uloba jobb, kan du gå inn på jobb.uloba.no(lenke) eller logge inn via Freedom. Du kan logge inn med samme info som på alle andre uloba-systemer. Løsningen blir tilgjengelig for alle arbeidsledere fra 1. mars. Da vil også digitalt opplæringsmateriell bli tilgjengelig.

Vil du lære mer om dette? Klikk deg inn på våre opplæringsfilmer: For arbeidsledere(lenke) og for jobbsøkere(lenke).

Eller i vår e-læringsportal: Uloba Jobb | Microsoft Stream