Det blir enklere å søke assistentjobb i Uloba

Fra 1. mars blir det mulig å søke på assistentjobber og signere arbeidsavtaler digitalt hos Uloba.

Som jobbsøker hos Uloba kan du nå benytte deg av vårt helt nye digitale verktøy Uloba jobb. Den nye nettløsningen lanseres 1. mars og følger deg på veien fra jobbsøker til personlig assistent ansatt i Uloba.

Digitale søknader og arbeidsavtaler

I Uloba Jobb kan du som ønsker deg en assistentjobb søke på utlyste stillinger digitalt og signere arbeidsavtaler digitalt. Det betyr at du sparer tid i ansettelsesprosessen, siden du ikke lenger trenger å sende papirer per post.

Du kan søke blant annonser i ditt område, og når du finner en annonse du vil søke på, kan du søke på jobben digitalt. Hvis du blir innkalt til intervju og får jobben, kan du undertegne kontrakt digitalt og sende politiattest via Digipost. Dokumentet du trenger for å søke om politiattest, får du automatisk tilsendt etter at avtalen er opprettet. Når politiattesten er sendt til Uloba, signerer Uloba arbeidskontrakten digitalt. Deretter undertegner arbeidsleder og assistent med bank-ID.

Hvem er arbeidslederen?

Arbeidslederen er han eller hun som har ordningen Borgerstyrt/Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA) og som er leder for assistentene sine. Noen ganger er en nærstående arbeidsleder på vegne av den som trenger assistanse. Det er arbeidslederen som intervjuer og velger ut hvem han eller hun vil ha assistent, men det er Uloba du blir ansatt i hvis du får en jobb.

Legg ut din egen profil

Du kan også velge å legge ut en assistentprofil. Ulobas arbeidsledere kan søke blant profiler fra jobbsøkere som ønsker å bli assistent. Du kan kommunisere med arbeidslederen via meldinger i løsningen underveis i prosessen.

Lykke til med jobbsøkerprosessen!

Uloba jobb vil du finne ved å gå inn på jobb.uloba.no (lenke)

Her kan du se opplæringsvideoer om Uloba Jobb (lenke)