Hvordan leve ut sin skeive identitet?

Vi inviterer til vårt arrangement på Pride House, Legenes Hus, scene Hippokrates, tirsdag 27. juni klokken 19:00. Arrangement er en del av Oslo Pride.

Se arrangementsdetaljer ved å følge lenken til Oslo Pride sin nettside: Hvordan leve ut sin skeive identitet med et assistansebehov.

Uloba arbeider for full likestilling, samfunnsdeltakelse og livsutfoldelse for funksjonshemmede. Målet er et mangfoldig og inkluderende samfunn der det er plass til alle og alle og der alle har samme verdi. Det er flere skeive personer blant funksjonshemmede. Det er viktig å vise at vi er en del av mangfoldet.
Derfor deltar vi på Pride House 27. juni kl 19:00 – 20:00 på scene Hippokrates på Legenes Hus, med arrangementet «Hvordan leve ut sin skeive identitet når man har et assistansebehov?»

Vi inviterer til samtale med skeive funksjonshemmede som vil fortelle hvordan det er å leve ut sin skeive identitet ved hjelp av BPA.

Du kan følge arrangementet digitalt ved å klikke på lenken under:
Følg arrangementet her
 
– Det er ofte sånn at storsamfunnet ikke ser på funksjonshemmede som noen som tilhører kjønns- og seksualitetsmangfoldet. Enten blir identiteten vår som skeiv utvisket av majoritetssamfunnet, og man blir bare sett på som funksjonshemmet, eller så blir man sett på som for skeiv av funksjonshemmedes organisasjoner. Du er for funksjonshemmet for den skeive bevegelsen og for skeiv for funksjonshemmet-bevegelsen. Og du bryter med for mange normer for befolkningen for øvrig, sier Henriette Nielsen, politisk rådgiver i Uloba.

Uloba er en organisasjon for alle funksjonshemmede, enten om du er skeiv, litt skeiv eller straight. Vi jobber aktivt for å stoppe diskrimineringen av funksjonshemmede i samfunnet.

Vi håper å se deg!

Hilsen Henriette Eliasson og Henriette Nielsen, politiske rådgivere i Uloba

Dato
27. jun 19:00 - 20:00