Hvordan ta et skjermbilde/skjermdump

For at Supportsenteret, eller Ulobas IT support skal kunne klare å hjelpe til med å løse et problem, så vil du bli bedt om å ta et skjermbilde eller skjermdump av det du ser på skjermen din.

Dette kan tas på en PC eller en mobiltelefon.

Under så finner du lenker til beskrivelser på hvordan man tar et skjermbilde eller skjermdump på ulikt utstyr. Når et skjermbilde er tatt, så er dette et bilde man kan legge ved en epost til supportsenteret.

• Forklaring fra Microsoft på hvordan man tar skjermdump ligger på denne lenken
  • Forklaring fra Apple på hvordan man tar skjermdump på iPhone ligger på denne lenken
  • Forklaring fra Google på hvordan man tar skjermdump på Android, ligger på denne lenken.