Hvordan får jeg koblet meg på webinaret jeg skal på?

I eposten du har mottatt fra Uloba, med invitasjonen til webinaret, så er det en lenke. For å delta på møtet kan du trykke direkte på invitasjonslenken i e-posten. I Bildet til Venstre, så vises en typisk invitasjon fra Uloba til et webinar.

Her vil du finne en veiledning som viser dette steg for steg.

Avhengig av om du bruker mobiltelefon, Tablett/Pad, PC med Windows eller Mac, så vil dette oppføre seg litt forskjellig.

Vi anbefaler at du starter med å logge deg inn på webinaret god tid i forveien, slik at du vet at du har tid til å få alt til å fungere.

Hvis dette er første gangen du blir med i et webinar, så vil du få spørsmål om å installere Microsoft Teams. Du trenger ikke å gjøre dette, for det skal være et valg om å bli med fra nettleser også.

Her vil du finne en veiledning som viser dette steg for steg.

For best opplevelse av webinaret, så anbefaler vi at du bruker en PC/Mac/Tablett/Pad, som har litt stor skjerm, og ikke mobiltelefon.

Dette er for at du skal kunne se presentasjonene bra nok

Og vi anbefaler at du tester video kamera, mikrofon og høytaler i forkant av å bli med i webinaret, for å være sikker på at alt fungerer.

Webinar løsningen fra Microsoft Teams, støttes på de fleste maskiner og bobiltelefoner, og de fleste nettlesere, men det kan være enkelte maskiner eller mobiltelefoner der det ikke fungerer.