Bytte passordet ?

For å bytte passordet ditt hos Uloba trykker du på lenken under.

Du vil da komme til en ny nettside som ber deg om epost adressen din. Når du skriver inn denne eposten, så vil Uloba sende en epost til deg som inneholder en lenke, til nettsiden der du kan skrive inn det nye passordet ditt.

Epost adressen som du skriver inn må være den som du bruker for å logge inn hos Uloba.

Hvis du ikke får denne eposten i løpet av 5 minutter, så sjekk søppelposten (spam katalogen) i din epost konto, for å se om eposter fra Uloba har havnet det.

Når du har klikket på lenken i eposten, vil du komme til en nettside, der du kan skrive inn det nye passordet ditt.

Husk at passordet ditt må ha en lengde på minimum 8 tegn og tilfredsstille minst 3 av de 4 kravene under

• en liten bokstav (a-å)
  • en stor bokstav (A-Å)
  • ett siffer (0-9)
  • ett spesialtegn (feks. !@#$%&*)

Passord Tips

For tips om hvordan du velger et passord som er bra, men som du også husker, les mer på Nettvett.