Åpning av medlemmenes hus

Endelig skjer det! Vi åpner medlemmenes hus med brask og bram mandag 17.oktober. Alle ansatte, arbeidsledere og medlemmer er velkommen.

Dato
17. okt 10:00 - 20:00
Sted
Tollbugata 114, Drammen

Det er en stor glede å ønske dere velkommen til åpningen av medlemmenes hus, vårt nye signalbygg, mandag 17. oktober. Vi bygger, videreutvikler og skaper Norges fremste kompetansesenter på BPA som likestillingsverktøy. 

 Brede folkebevegelser har signalbygg som gir tilhørighet og identitet. Det er det vi nå skaper for funksjonshemmedes likestillingskamp. Vi skaper et kontor- og administrasjonsbygg med mulighet for fysisk og digital deltagelse, men også en møteplass for alle Ulobas medlemmer og allierte som deltar i vår likestillingskamp. Vi gleder oss til å feire at bygget endelig er klart, en stor milepæl i vårt arbeid og vår kamp. 

Det blir offisiell åpning av bygget. Og vi lanserer Ulobas jubileumsbok denne dagen. Kvelden avsluttes selvsagt med en fest. Tidligere på dagen arrangeres Skansgård-forelesningen, med presentasjon av viktige funn fra Tilstandskartleggingen. 

Du er hjertelig velkommen til å ta del i deler av dagen eller bli med på hele programmet, vi gleder oss til å feire dagen sammen!  

Har du ikke anledning til å delta fysisk, kan du følge arrangementene digitalt.

Følg arrangementet digitalt her (lenke)

Under finner dere programmet. Det vil komme mer detaljer etter hvert og kanskje overraskelser gjennom dagen.

Det er sendt ut invitasjon til alle som har en relasjon til Uloba og det nye hovedkontoret. Påmeldingsskjemaet finner du også nederst på denne siden.

Transport

Vi har satt opp gratis shuttlebuss (Freedom Express) fra Drammen togstasjon til hovedkontoret hele dagen. Se etter Uloba roll-up på baksiden av togstasjonen, ved rundkjøringen. Shuttlebussen går kontinuerlig fra kl. 09.00 til kl. 17.00. 

Dersom du har behov for å kjøre bil til arrangementet finner du parkeringsvakter som hjelper til på parkeringsplassen. 

Program for dagen

10:00-12:30 Skansgårdforelesningen.

12:30-  13:00 Pause og mingel

13:00 - 13:30 Offisiell åpning av medlemmenes hus

13:30-14:00: Pause og Mingel

14:00 – 15:30 Boklansering

15:30- 17: Åpent hus. Om folk trenger å hvile litt på hotellet, så kan de det også.

17:00: Vi ruller ut den røde løperen. Festen starter.