Trondheims BPA i Formansskapet i morgen tidlig!

Dato
5. des 08:15 - 15:00
Sted
Rådhuset, Trondheim

100 personer møtte opp på Rockheim for å redde Trondheims BPA i går, 3. desember. I tillegg deltok 40 digitalt. Horden sa klart ifra til Trondheim kommune og ordføreren at BPA-ordningen i deres kommune må reddes. 

Ordføreren møtte opp og oppfordret oss det gjelder til å stille på neste møte i Formannskapet, som foregår allerede i morgen tidlig – 5. desember blir det hele avgjort. 

Tid:       tirsdag 5. desember kl. 08:15 – 15:00 
Sted:     Formannskapssalen, rådhuset Trondheim, Munkegata 1. 

Vi inviterer deg til å stille opp på formannskapsmøtet i morgen 5. desember klokken 09:00. Oppmøte senest 08:15! Sammen er vi sterke, samlet skal vi ansvarliggjøre politikerne som truer vår BPA-ordning og tarifflønnen til assistentene. Saken om BPA i Trondheim behandles aller først. 

Vi møtes utenfor Rådhuset i Trondheim, Munkegata 1. Representanter fra Uloba er der fra klokka 08:15, med gløgg og pepperkaker, slagord og fakler! 

De ansvarlige har på seg refleksvester. 

Spørsmål? Kontakt Fred Buhagen på 46701442 eller fred.buhagen.syversen@uloba.no. Han vil også være på plass i morgen tidlig. 

Vi håper å se deg i morgen tidlig, iført varme klær og pågangsmot!

Spre budskapet ti. alle du kjenner og møt opp klokken 08:15! Dersom du ikke har mulighet til å delta fysisk, kan du følge møtet i sin helhet her.