Arrangement over flere dager

Sapien faucibus et molestie ac. Eu nisl nunc mi ipsum. Quisque egestas diam in arcu cursus euismod quis viverra. At lectus urna duis convallis convallis tellus id interdum velit.

Dato
23. mai-26. mai 10:00 - 14:00
Sted
Testgata 1
1010 Oslo
Pris
1.200 kr

Stolthetsparade-kit

På grunn av Korona-situasjonen lar det seg som kjent dessverre ikke gjøre å gjennomføre Independent Living-festivalen med fysisk oppmøte i år heller. Dermed slipper du å tenke på om du har penger, tid eller assistansetimer til å reise til Oslo!
Det blir heldigitalt. Det blir sendt fra et studio. Det blir viktige debatter, paroler, musikk, høytid og sprell

Paraden er en del av Independent Living-dagene


Stolthetsparaden arrangeres årlig i midten av juni som en del av Independent Living-dagene, hvor Uloba – Independent Living Norge avholder sitt årsmøte, og setter funksjonshemmedes utfordringer på dagsorden.
Stolthetsparaden er åpen for alle kampglade funksjonshemmede og alle andre som ønsker å vise solidaritet og støtte funksjonshemmedes likestillingskamp.

(video embed her)

Vi deler ut Stolthetsprisen

I 2019 arrangerte Uloba Stolthetsparaden for 12. år på rad. Fra 2018 har paraden vært en del av Independent Living-festivalen.

Etter Stolthetsparaden deles Stolthetsprisen ut. Prisen går til en funksjonshemmet person eller en gruppe funksjonshemmede som har gjort en spesiell innsats for å skape likestilling for funksjonshemmede.