Opprett nytt passord

Noen ganger har man glemt passord eller trenger å bytte dette.

• Skriv inn e-post adressen som du er registrert med hos Uloba, og trykk fortsett. (se skjermbilde under)
  • Du vil deretter motta en e-post med en lenke du kan benytte for å opprette et nytt passord. (se skjermbilde under)
  • Når du klikker på lenken, så vil du komme til en nettside, der du setter det ny passordet ditt. (se skjermbilde under)
    Det nye passordet må bestå av minimum 8 karakterer, og må være iht. 3 av de 4 reglene under.
    • En karakter må være liten (a-z)
    • En karakter må være stor (A-Z)
    • En karakter må være nummerisk (0-9)
    • En karakter må være spesiell (!@#$%& eller lignende)

Dette er viktig:

• Du kan uansett ikke bruke noen av dine egennavn (fornavn, mellomnavn eller etternavn) eller deler av din egen epostadresse i passord.