Portrettbilde av Bente Skansgård i svarthvitt
Bente Skansgård, som har gitt navn til minnefondet, var en av Ulobas gründere og aktiv Independet Living-forkjemper frem til hun døde høste 2013.
Foto: Nina Djærff

Husk søknadsfristen

Både norske og utenlandske prosjekter har søkt om midler fra Bente Skansgårds minnefond. Søknadsfristen er 9. februar.

- Flere søknader har kommet inn de siste dagene, og det er vi veldig glade for, sier Knut Flaaum.

Han er styreleder i Stiftelsen Bente Skansgårds Independent Living Fond. 

Støtter funksjonshemmede​

Stiftelsen tildeler penger fra fondet første gang 9. mai i år. Bente Skansgårds Independent Living Fond ble opprettet i fjor og skal støtte funksjonshemmede med midler som gir mulighet til frihet, selvbestemmelse og deltakelse i samfunnet og arbeidslivet.

Fondet skal øke kunnskapen om Independent Living-bevegelsen ved å gi støtte til utveksling av erfaring og kompetanse funksjonshemmede i mellom.

Delta på konferanse​

Trenger du selv penger til å gjennomføre en plan som passer til denne beskrivelsen? Da har du fremdeles tid til å sende inn din søknad! Fristen går ut tirsdag 9. februar.

Her kan du lese hvordan du søker om stipend.

Husk at du også kan søke om støtte til å delta på vår BPA-konferanse i oktober. Flere av søknadene som har kommet inn,  gjelder konferansestøtte.

Må sende rapport

Styret i Stiftelsen Bente Skansgårds Independent Living Fond møtes i mars for å avgjøre hvem som får penger fra fondet i år. De som får tildelt midler, forplikter seg til å levere en rapport om sitt prosjekt tilbake til stiftelsen.

Skriv ut Tips en venn