Personvernerklæring

​​​Personvernerklæring i Uloba SA

Personvernerklæringen handler om hvordan Uloba SA samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Uloba SA, ved Daglig Leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene til Uloba SA, å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev, registrere seg som potensiell assistent osv. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Webanalyse

Som en viktig del av å utvikle et brukervennlig nettsted, så samler Uloba SA inn bruksmønster og statistikk ved hjelp av analyseverktøyet Google Analytics. Disse verktøyene bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen fra Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. Dersom du ikke ønsker å la deg spore av dette verktøyet kan du bruke denne linken for å velge deg ut av Google Analytics bruk av anonyme data.

Brukerdata

Det samles inn personopplysninger ved selvregistrering på Uloba.no og opprettelse av brukerkonto. Dette er nødvendig for å kunne tilby Uloba sine tjenester.

Del/tips-funksjonen

Uloba SA bruker Facebook og Twitter for å la brukere av våre nettsider dele innhold i sosiale medier. Informasjonskapslene til Facebook og Twitter er tredjeparts informasjonskapsel som ikke benyttes av Uloba direkte.

Innsyn og retting

I henhold til personopplysningslovens § 18 har man krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Innsyn kan fås ved å sende en skriftlig henvendelse til Uloba SA. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller de er ufullstendige kan du kreve disse rettet i henhold til personopplysningslovens § 27.

Oppbevaring og sletting

I henhold til personopplysningslovens § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. Uloba lagrer personopplysninger i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.

Personopplysninger til tredjepart

Uloba SA selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. Utenforstående kan bare få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Uloba SA. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil Uloba SA alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.​​​​

Skriv ut Tips en venn